Oberoende jämförelsesajt av blancolån

Blancolåna (blancolana.se) är en kostnadsfri jämförelsetjänst av blancolån. Syftet med tjänsten är att vägleda och hjälpa konsumenter med att välja blancolån genom att lista och recensera de bästa blancolånen på den svenska marknaden. Den svenska marknaden har många seriösa och bra lånegivare, men ett flertal kreditgivare är också oseriösa och dyra. Blancolåna betygsätter och recenserar blancolån helt oberoende och ställer höga krav på långivarna och lånevillkoren. De långivare som inte kvalificerar sig och är tillräckligt bra presenteras helt enkelt inte på Blancolåna.

I strävan efter att vara den bästa online-tjänsten för konsumentvägledning av blancolån lyssnar vi på den feedback vi får från besökare och gör löpande användartester för att förbättra innehåll och presentation av blancolånen.

Tjänsten ska fungera lika bra oavsett vilket operativsystem, enhet och skärmstorlek du som besökare har. För att kunna vara den bästa jämförelsesajten av blancolån strävar vi också efter snabba laddningstider och så minimal datamängd som möjligt som skickas från webbservern till besökarens webbläsare.

Lång erfarenhet av finanisella tjänster

Vi som startade Blancolåna har många års erfarenhet av att arbeta med tjänster inom låneverksamhet. Några av oss har arbetat hos långivare och andra har hjälpt långivare och kreditgivare med marknadsföring och andra tjänster online. Det gör att vi har bra koll på marknaden inom blancolån och vet vilka räntor och villkor som är bra eller mindre bra.

Teamet på Blancolåna

Kristin Bengtsson
Kristin är en utbildad ekonom som recenserar långivare samt uppdaterar lånevillkor och fakta om blancolån och företagslån.
Per Lindow
Per har många års erfarenhet av att jobba med blancolån och konsumentkrediter. Per ansvarar för utveckling av Blancolåna men bidrar också med recensioner och publicerar information om lån och långivare.

Kontakta oss

Har du feedback, någon fråga eller av annan anledning vill komma i kontakt med oss på Blancolana.se är du välkommen att skicka ett mejl till vår kundservice.