Blancolåna

Din jämförelsetjänst för blancolån. Gör de bästa och smartaste valen!

Där freaks samlas och gör verklig förändring

Vi är Blancolåna, inte ett typiskt finansbolag. Vi anser att alla människor och konsumenter skall kunna fatta ekonomiska beslut med tillförsikt och inte förhastat.

Vi har ett team av ekonominördar, med kunskap passion och färdigheter för att hjälpa dig att göra de bästa valen av blancolån.

Vi som startade Blancolåna har många års erfarenhet av att arbeta med tjänster inom låneverksamhet. Några av oss har arbetat hos långivare och andra har hjälpt långivare och kreditgivare med marknadsföring och andra tjänster online. Det gör att vi har bra koll på marknaden inom blancolån och vet vilka räntor och villkor som är bra eller mindre bra.

Vad gör vi?

Sajten blancolana.se, "Blancolåna", är en oberoende konsumentvägledningstjänst inom blancolån och finansiella tjänster.

Blancolåna samlar, listar och jämför lån från långivare och partners. Alla bedömningar och åsikter är våra egna, ingen part kan påverka våra betyg eller omdömen.

Våra mål

Blancolånas uppdrag är att tillhandahålla verktyg, information och insikter som människor behöver för att navigera i livets alla ekonomiska beslut. Så att de enkelt kan hitta det de behöver och göra rätt val.

Blancolåna strävar efter att vara den bästa jämförelseportalen inom de produkter och tjänster som marknadsförs.

Genom att utveckla användarvänliga listor, funktioner och verktyg är målet att få återkommande konsumenter till Blancolåna.

Hur vi gör

Blancolånas filosofi är att det inte finns en enskild långivare eller blancolån som är bäst för alla låntagare. Det är helt enkelt omöjligt för oss att säga vilket lån som är bäst för just dig. Vårt mål är att samla in och jämföra data – du väljer och avgör.

Du kan läsa mer om Blancolånas metodik för lånvärdering här.

Vilka är vi?

Blancolåna drivs av ett team med ekonomiintresserade nördar som alla har en passion för finansbranschen.

Bakgrunden till att Blancolåna startades är att vi alla ansåg att det finns allt för många bristfälliga jämförelseportaler på nätet samtidigt som konsumenter saknar riktigt bra verktyg för att hitta och jämföra finansiella tjänster och produkter.

Vill du fråga oss något?

Har du en fråga till Blancolåna? Skicka ett mejl till [email protected].