Freedom Finance privatlån

Ansök om privatlån hos Freedom Finance och läs vårt omdöme.

Redaktionell anmärkning: Vi tjänar en provision från partnerlänkar. Provisioner påverkar inte våra redaktörers åsikter eller utvärderingar.

Blancolåna har inte längre något samarbete med Freedom Finance. Lånevillkor och omdöme är därför inte aktuella.

Freedom Finance

 • Bolagsnamn Zmarta AB
 • Org. nummer 556647–0737
 • Adress Polisgatan 4
 • Postnummer 262 21
 • Adress Ängelholm
 • Etablerades 1999

Kundservice

Öppettider

 • Måndag00:00-23:59
 • Tisdag00:00-23:59
 • Onsdag00:00-23:59
 • Torsdag00:00-23:59
 • Fredag00:00-23:59
 • Lördag00:00-23:59
 • Söndag00:00-23:59

Per Lindow

Innehåll i omdöme av Freedom Finance blancolån

Blancolån från Freedom Finance

Freedom Finance är inte är en bank, utan en låneförmedlare som förenklar din låneansökan genom att kontakta över 32 olika banker åt dig för att du ska slippa arbetet själv. Det hela sker med bara en enda UC-förfrågan, vilket innebär att din kreditvärdighet inte påverkas mer än nödvändigt.

Med över 20 års erfarenhet av låneförmedling är detta ett förtroendegivande företag som både kunder och banker litar på. Det ger dig de bästa förutsättningarna att hitta ett lån som passar just dina behov och förutsättningar.

De två typer av lån som erbjuds är för närvarande billån och privatlån. För att finna mer information om de lån och lånevillkor som finns tillgängliga hos aktören kan du använda dig av sökord som freedom finance banker eller freedom finance ränta. Det finns också mer information att hämta om de olika långivarna direkt på hemsidan.

Det kan ibland kännas krångligt att välja vilken bank du ska kontakta när du vill ansöka om ett lån. De har alla olika villkor för ett godkännande och processerna tar ofta lång tid. Det är här Freedom Finance kommer in. Genom att använda dig av Freedom Finance får du hjälp med att kontakta olika banker och du får sedan flera erbjudanden direkt till din inkorg. Du slipper krånglet själv och allt sker smidigt online, något som ger ett väl godkänt freedom finance omdöme.

Några av de banker som Freedom Finance samarbetar med är SEB, Swedbank och ICA-banken. Vill du se hur enkelt det varit för andra kan du läsa tidigare kunders omdömen på hemsidan.

Den ränta du betalar sätts alltid individuellt efter din betalningsförmåga och det är respektive bank som sköter detta. Ett lån kan i vissa fall godkännas trots att du har en betalningsanmärkning. Läs mer om detta i lånevillkoren.

Vad kostar det att använda Freedom Finance?

Det finns inte många saker i världen som är gratis, men låneförmedling via Freedom Finance är en av dessa. Du kan helt kostnadsfritt ansöka om ett freedom finance lån via hemsidan, så länge du uppfyller deras krav, och behöver inte oroa dig för att du binder upp dig till något eller får en räkning hemskickad. Det är istället bankerna som får betala för låneförmedlingen, eftersom de är tacksamma att de får dig som kund.

Själva låneavtalet som du skriver under skapas inte heller hos Freedom Finance, vilket betyder att de inte kommer kunna lägga in några extra avgifter vid ett senare tillfälle. Avtalet gäller direkt med den bank som du väljer att ta ditt lån hos och Freedom Finance kommer att vara helt frånkopplade fram till den dagen du har en ny investering på gång och önskar att ansöka om ett nytt lån med deras hjälp.

Vid betalningsanmärkning

Själva godkännandet av lånet görs av respektive bank som Freedom Finance samarbetar med. Det finns dock vissa banker och låneinstitut som godkänner lån även till personer med betalningsanmärkningar. Det viktiga är dock att du inte har några skulder hos Kronofogden.

För att kunna ansöka om ett lån när du har en betalningsanmärkning är den lägsta åldern 20 år, istället för normala 18. Du behöver även kunna visa upp kontoutdrag på att din ekonomi är i ordning och att du har en total årsinkomst som överstiger 110 000 kronor.

En sökning på “freedom finance betalningsanmärkning” förser dig mer all relevant information kring detta. Det kan även efterfrågas ett utdrag från Kronofogden där de bekräftar att alla dina skulder har betalats av, inklusive vilket datum den senaste betalningen gjordes. Detta kan du dock lätt få tillgång till genom att kontakta deras kundtjänst via telefon. Du kan även kontakta kundtjänsten hos Freedom Finance om du har frågor kring detta eller vill ha mer hjälp.

Fördelar med lån hos Freedom Finance

 1. Ansökan går snabbt, kostnadsfritt och kan göras online
 2. Du slipper kontakta flera banker och jämföra erbjudanden själv
 3. Endast en UC-förfrågan trots att över 25 banker kontaktas

Frågor om Freedom Finance Blancolån

Hur mycket kan jag låna av Freedom Finance?

Vad har Freedom Finance för ränta?

Är Freedom Finance en pålitlig kreditgivare?

Vilken kreditupplysningstjänst använder Freedom Finance?

Kan jag får betalningsfri månad hos Freedom Finance?

Kan jag ansöka med medlåntagare?

Innehåll reviderad Maj 24, 2024

Skribenter

Per Lindow
 • Per Lindow
 • Per har många års erfarenhet av att jobba med blancolån och konsumentkrediter. Per ansvarar för utveckling av Blancolåna men bidrar också med recensioner och publicerar information om lån och långivare. Läs mer om Per
 • LinkedIn

Omdömen om Freedom Finance blancolån


Vad tycker du om Freedom Finance blancolån?

Genom att skicka in anmälan godkänner du Blancolånas allmänna villkor samt policy för personuppgifter.

Uppfyller inte Freedom Finance dina behov eller önskemål?

Se och jämför alla våra blancolån.

Jämför Blancolån