Villkor och omdöme av Zmarta blancolån

Jämför lånevillkor och läs vårt omdöme av blancolån från Zmarta.

Redaktionell anmärkning: Vi tjänar en provision från partnerlänkar. Provisioner påverkar inte våra redaktörers åsikter eller utvärderingar.

Blancolåna har inte längre något samarbete med Zmarta. Lånevillkor och omdöme är därför inte aktuella.

Zmarta

 • Bolagsnamn Zmarta AB
 • Org. nummer 556647–0737
 • Adress Polisgatan 4
 • Postnummer 262 21
 • Adress Ängelholm

Kundservice

Öppettider

 • Måndag08:00-17:00
 • Tisdag08:00-17:00
 • Onsdag08:00-17:00
 • Torsdag08:00-17:00
 • Fredag08:00-17:00
 • Lördag
 • Söndag

Per Lindow

Låneförmedlaren Zmarta finns till för alla som är ute efter att jämföra olika lån, elavtal, försäkringar och mycket mer. De samarbetar med över 25 långivare bland annat Wasa Kredit, Santander, Bank Norwegian, SEB och Ikano Bank. Via hemsidan kan du enkelt söka och jämföra olika långivare och det enda du behöver göra är att ställa in lånebelopp, återbetalningstid och sedan klicka på "Ansök nu". Det är väldigt enkelt och smidigt och det bästa av allt är att du även kan jämföra försäkringar och elavtal via Zmarta. Detta är något som många andra förmedlare inte ger möjlighet till, så det är verkligen ett bra alternativ för dig som vill jämföra mer än enbart lån. Du kan till och med jämföra bredband och telefoni, så det finns verkligen något för alla!

Zmarta är ett utmärkt verktyg för dig som vill hitta det billigaste alternativet bland allt som erbjuds och hemsidan är snygg, väldesignad och enkel att navigera. Du kan klicka dig runt på de olika kategorierna och välja och vraka mellan olika alternativ i lugn och ro. Kundtjänsten hos Zmarta är också smidig då du kommer i kontakt med dem via en live chatt eller telefon. Dess öppettider är följande: måndag-torsdag 08:00 - 20:00, fredag 08:00 - 17:00, lördag stängt, söndag 10:00 -15:00. Du kan även nå dem via ett kontaktformulär om kundtjänsten är stängd. Då fyller du bara i din e-postadress samt namn. Du kan sedan skriva in ditt meddelande i en liten ruta under dina uppgifter och när du är klar klickar du på "Skicka meddelande".

Mer om företaget

Zmarta är en jämförelsesajt som vill hålla sig oberoende när det kommer till tjänsterna de erbjuder. Zmarta Group har funnits på marknaden sedan 1999 och är alltså väl etablerade och kunniga, samt att deras erfarenhet sträcker sig långt bland de olika branscherna där deras jämförelser äger rum. Zmarta har kontor både i Stockholm och Ängelholm men de är även etablerade i Norge och Finland, vilket gör dem till ett internationellt företag. Totalt finns över 200 medarbetare som jobbar hos Zmarta och de jobbar alla för att du ska kunna göra ett så bra val som möjligt när det kommer till lån, elavtal eller telefoni. De har även en vision om att privatekonomi ska vara enkelt och roligt, samt att de gärna vill hjälpa människor att göra bättre val.

Sammanfattning

Zmarta är en jämförelsesajt som är relativt bred med andra liknande företag eftersom de jämför mer än bara lån. Du kan hitta allt från elavtal, mobilabonnemang samt bredbandsavtal bland kategorierna. Trots att lån är det som de förmedlar i första hand är det ändå imponerande att se mängden av tjänster som de erbjuder. Du behöver en viss mängd inkomst samt vara över 18 år gammal för att få låna pengar från företaget och de specifika villkoren går vi igenom i nästa rubrik. Att välja Zmarta som ett alternativ när du jämför olika tjänster och lån kan vara ett väldigt smart val tack vare bredden av val som du får. De utmärker sig mer än många andra liknande jämförelsesajter och det är glädjande att se.

Villkor för att få lån från Zmarta

 • Att du är över 18 år.
 • Att din årsinkomst är över 100 000 kronor.
 • Du bör inte ha anmärkning hos Kronofogden då det kan ge avslag på låneansökan.

Fördelar med lån hos Zmarta

 1. Du hittar fler alternativ än enbart privatlån.
 2. Du kan ansöka om samlingslån.
 3. Jämför över 35 olika långivare.
 4. Endast en kreditupplysning.
 5. Ansökan sker på några minuter.

Frågor om Zmarta Blancolån

Hur mycket kan jag låna av Zmarta?

Vad har Zmarta för ränta?

Är Zmarta en pålitlig kreditgivare?

Vilken kreditupplysningstjänst använder Zmarta?

Kan jag får betalningsfri månad hos Zmarta?

Kan jag ansöka med medlåntagare?

Innehåll reviderad Maj 21, 2024

Skribenter

Per Lindow
 • Per Lindow
 • Per har många års erfarenhet av att jobba med blancolån och konsumentkrediter. Per ansvarar för utveckling av Blancolåna men bidrar också med recensioner och publicerar information om lån och långivare. Läs mer om Per
 • LinkedIn

Omdömen om Zmarta blancolån


Vad tycker du om Zmarta blancolån?

Genom att skicka in anmälan godkänner du Blancolånas allmänna villkor samt policy för personuppgifter.

Uppfyller inte Zmarta dina behov eller önskemål?

Se och jämför alla våra blancolån.

Jämför Blancolån